En dag i köket

Hej! Idag klev jag upp runt 8:00, låg och snooza lite innan jag tog mig upp till köket och gjorde i ordning lite frukost. Idag blev det mannagrynsgröt m socker/kanel och en leverpastejmacka på sidan om. Lär ju faktiskt ge lite cred åt mitt ego som gjorde en alldeles gudomlig gröt! Det kommer absolut bli fler gånger! 

Just nu håller jag på för fullt i köket med att spackla. Vi ska ju tapetsera om och vi är på god väg. Det ska torka lite, målas lite och slipas lite. Sen åker vedtapeten upp! Ser fram emot det något enormt! Jag kommer nog hålla på med det ett bra tag idag. Pappa kommer över på en fika lite senare i eftermiddag, men annars händer inte nå mer speciellt. En springtur ska jag nog försöka hinna med under kvällningen också. 


Solen var framme en kort sväng..

Godmorgon! Klockan ringde runt halv 9, låg kvar ett tag och myste med pärlan innan det var dags att stiga upp. Har inte hunnit med speciellt mycket än. Lite frukost har jag fått i mig, och nu tänkte jag slänga in ett inlägg här. 

Idag har jag inte planerat oerhört mycket, men efter kl.15 när mamma slutar jobbet tänkte vi åka ut till Högbo en sväng med hundarna för en promenad och fika, men som överskriften säger så ser det inte jätteljust ut än. Det är ju mycket roligare att vara ute när solen skiner och värmer. Men det kanske kan bli en fika inomhus åtminstone. Vi får se.. annars ska jag skriva lite scheman. Kost/träning. Ska försöka skärpa till mig ännu ett steg så jag når mina mål så småningom.
Nala ska ut på en promenad om ett tag också. Men just nu ligger hon och myser i sin korg, så för tillfället tänker jag inte störa henne. Åter till planeringen..  

Himlen är blå och växterna frodas

                                                                                                                   by;me

Jag gör ett försök igen..

Det var ett tag sedan nu, men jag tänkte ge det ett försök igen. Jag kan inte lova uppdatering 5-6 ggr om dagen men jag kan lova en uppdatering som känns rimlig för mig. När jag har lusten, orken och motivationen till att skriva ned några rader. 
 
Jag mår bra! Inte helt okej, men jag är på god väg. Ingen har någon aning om vad jag syftar på. Men mer behöver jag inte säga. Alla har svackor och motgångar i livet någongång. Jag har haft ett ständigt kämpande ett bra tag nu, men jag känner att jag är på god väg! 
 
Idag ska jag och lillpärlan ta en promenad över till mamma. Lillebror är ledig och jag har lovat att hjälpa till med ett par läxor som måste bli gjorda. Det är väl det en storasyster är till för? att hjälpa till när det känns svårt :) Christian har träning idag också, så jag stannar nog över middagen o en bit in på kvällen för att umgås. Nu tänkte jag fortsätta lyssna på lite musik, och låta naglarna torka efter ett stänk nagellack. Ska sätta in lite fina "trädbilder" i ett nytt inlägg också, bara för att fräscha upp bloggen lite till en början. Sommarn är här! 

RSS 2.0