ADIDAS

Köpte mig ett par trekvarts träningsbyxor som ja kan använda under fysen, å passen på parkbadet framöver här.!
Gick runt 300 spänn, å jag e helnöjd..
Inte dom på bilden, men såhär ser de ungefär ut från Adidas.

FRIDAY

Kvällen kommer sakta o jag har inte gjort spec mkt denna dag heller. kommit in i ngn slöperiod tror ja haha.. Hängt framför datorn o kolla igenom en massa serier, å snart ska jag käka lite tacos o kolla på Gossip. Senare blir de väl att kolla på postkodmiljonären o The voice. Sen back to serier igen haha!. Fyfan... vilket liv.. 

IMORGON ÄR DET MATCH I ALLA FALL!!!!! Sjukt taggad, nu är det dags å vinna mina damer o herrar!, hemmamatch på vallen 15;00. BAH Å KÖÖÖ!

Det går framåt..

Hola Amigos!.. Igår var första passet på parkbadet, styrka! Riktigt kul var det o e definitivt peppad till att fortsätta. På måndag ska vi troligtvis ta ett simpass. Bastun e ju höjdpunkten efter duschen btw höhö!

Idag har jag vart till w4u o lyssna på när ABB var där o pratade om deras företag.. Gick sedan till donken m Empa för lite lunch. Därefter fick jag ett samtal om att jag fick praktikplats på Dollar. Känns grymt faktiskt! Inte lätt att få en anställning sådär på en gång, men då är det bra att visa fram fötterna lite o visa va man går för o hoppas senare på anställning eller referenser. Underbart! Det börjar gå bra nu alltså! Dags för en vändpunk i livet möjligtvis..
Nu ska ja hänga m mor till Adams skola å gå på deras öppet hus en sväng. Efter det blir det hem för en power, o tagga innebandyträning. ciao

Ett försök..

Somnade runt 23 ikväll men olyckligtvis vakna jag runt 3 igen haha.. Nu är jag fortfarande uppe o vetinte vad jag ska göra.. men men.. får lösa sig.. 
Jag köpte som sagt träningskortet igår på parkbadet. Skitnöjd, första passet på onsdag! Styrka! :)

Idag ska jag till W4u en snabbis o snacka lite.. Sen ska jag ta en fika m empa, o snacka lite skit.. Ska även förbi Intersport/Teamsportia å köpa en linda till klubban, sen ska jag hem å koka bladet lite.. Hooka till det lite så det blir perfekt haha! Sen ska jag prova den på träningen, se om det är ngt jag diggar :) .. Efter träningen idag, blir det ett så kallat krismöte m laget o ledarna. vetinte är väl nå slags kaos inom laget.., bland tränare o spelare.. kan ju ifs hålla m om det. Det är mkt som folk e missnöjda med o ni hajar, fullt m skitsnack på det.. Aja hoppas vi kmr ngn vart m mötet då.. Nu ska jag hämta ngt å dricka o fundera på hur lång denna natt ska vara..

Stabil Optifit

Skorna jag pratade om i förra inlägget!
Heppo.se

NATT

Usch sitter upp för länge om nätterna alltså.. Men får gå upp tidigt imorgon, då kmr jag vara trött på kvällen så kan jag försöka ställa tillbaka till lite mognare tider igen..
Idag har jag mest vart hemma bara, mot kvällen hängde jag m Sandra på Herrjunior matchen. Tyvärr förlorade dom m 5-6, men det var en spännade match faktiskt!
Kom hem o käkade en gnutta tacos framför "så ska det låta" m mor o lillbror. Har även kollat på den nya komediserien m Ove Sundberg på 4an. "Kontoret", men det blev en besvikelse.. Hade förväntat mig nå roligare.. Så det var synd..
Imorgon ska jag förbi parkbadet o köpa sånt där friskvårdskort. Så man kan börja gå på lite olika pass i veckan nu medan innebandyn är igång å även under dom 4 månderna det är uppehåll. Jenka o Dempa är med på det också så det kmr bli grymt! Sjukt taggad!.. Tröck hem ett par nya innebandyskor också. Ett par som jag suktat länge efter men aldrig funnit riktigt eftersom de är x antal gamla. Några säsonger sen.. Men nuså, för ungefär 700;- blev dom mina. Plånboken blir inte så glad, men Sophie älskar de! Ska även kuta in på Intersport imon o köpa en ny vattenflaska å en ny vit linda till en av mina innebandyklubbor. Ska också förbi lite butiker m CVn. Yeaah goo bah!

UPDATE.

FREDAG
Jag och Dempa drog in till valbo en sväng o kollade runt, innan vi drog in till Gävle för att sätta oss på George för en fika. Kladdkaka o coca cola blev det, satt o snackade strunt i väntan på att klockan skulle bli runt 21. Därefter gick vi upp till bion o hämta ut biljetterna, köpte godis o satt oss i biosalongen. Vi skulle se "En dag i Phuket". Riktigt kul faktiskt, Peter Magnusson o David Hellenius i en o samma film. Slås ej!. :)
LÖRDAG
Gjorde egentligen ingenting spec där under dagen. Drog in till Gävle en sväng m mami. Efter det hem igen, kollade på TLG, o sedan tog jag en power på 30 min. Sedan skulle jag Dempa Chricko Jenka o Carlsson, dra till American för käk å sedan en bowlingmatch. Riktigt kul må jag då säga! Haha många fina skratt o underhållning! Efter bowlingen for vi till Maxi o handla godis för att sedan åka hem till Dempa å kolla på Footloose. Grym film!. Carlsson o Chricko drog runt 1 o jag o Jenka stannade någon timme till o snackade..
SÖNDAG
Vaknade runt halv 10. Steg upp, gjorde i ordning lite frukost. Satt mig ner o kollade på serier.. Idag ska jag haka på Sandra till vallen o kolla på lite innabandy. Mot kvällen får vi se hur det ser ut.. Ingenting planerat än! ciao

Bikinis

Har äntligen börjat i tid m bikini köpet. Annars brukar ja står där på somrarna utan nånting. Jag fastnade direkt för dessa två. Lika modell och inte svindyrt. Även att det är avtagbara band så ja kan skippa dom o kö bara på BH;n :)

TURNMEON

Goddag! Igår var ja vaken till typ 5-6, så ni kan ju gissa vem som steg upp under eftermiddagen idag. Suck... men e rätt trött nu så hoppas de kan hålla i sig lite så jag somnar skapligt normalt idag. Imorgon ska jag på möte kl 10, så måste upp i tid!

Idag har jag vart in till valbo m far å lämna in några CVn till företag.. Hemma m lillbror nu, medan mor e på fotbollsmöte. Har vart duktig o hjälpt lillen m matematiken också. Kg o Hg handlade det om denna gång, o lite kunskaper finns ju kvar hos mig o som tur va haha!.. ska snart fixa ihop lite våfflor åt oss båda, har inte käkat på
hela dan så kanske dags nu..
Kvällen får tillbringas framför datorn o tvn. Kolla vidare på lite arbeten o sådär. Tjing

Helvete har glömt inne/ute listan!, får skrapa ihop den alldeles strax. Mat först. xo

COLD

Somnade runt 6- halv 7 igår minsann.. Va inte ett dugg trött faktiskt. men kan ju bero på att jag vakande sent o dessutom sov nåra tim under kvällen. Vaknade runt 12 idag, men somna om till ungefär 14. o sängen e lätt bästa vännen på monarna så det var inte lätt att slita sig, kan jag säga. Men nu e jag uppe o sitter i vardagsrummet o surfar runt.

Ikväll händer inte så mkt heller faktiskt, men ska hänga m Em., melodifestivalen 2012 slår ju igång ikväll, o det är en slags tradition att kolla så varför inte :) Hoppas på sköna låtar å grymma sångare. Em. kmr väl runt 5-6 så, jag ska dra på lite smink, å lyssna på lite musik innan,... å fan justja glömde ju VD igår så måste tanka ner de å kolla också! Vi hörs

Lonely

Hejsan! Igår umgicks ja m Em. Det blev film o mys o en hel del chillande. Idag vaknade vi runt 12-1, var sjukt seg att ta oss ifrån sängen, men tillslut så.. Jag skulle ändåså hänga m far min in till valbo för att fixa en grej med hans mobil typ.. Det blev en kortis in dit o sedan skjussade han hem mig, då drog jag mor o lillbror till Daisys o köpte lite käk till kvällen. De skjussade hem mig, o sen drog de vidare ut till Boänge..

Nu sitter jag o kollar på de sista minutrarna av Bröllopsduellen. Jag skulle ju kolla på The Voice o hela denna film men lyckades somna då de börja å sov till typ slutet av filmen.. så det blev nån/nåra tim där.. haha..men men va gör de. Nu ska jag se klart det här, sen surfa runt lite, öppna nån cola, å bara vara ett tag.
Justde.. Har ju beställt ett par saker, som jag inte nämnt heller, för de e inte så roliga saker, men kan ju iaf skriva ner det, har bl.a beställt lite smink, tillbehör till iphonen, 2 bikini (som jag fick idag, å dom var för liten för mina boobies, vilket betyder att ja trodde att ja hade mindre boobies än vad jag hade..haha så lär beställa om skiten).., ett par svarta enkla kängor, no big deal.. ah de var väl de.. :) ska även skicka efter ett par nya hörlurar snart tänkte ja, när ja har råd rättare sagt nå svarta/vita..

Å fyfan btw.. tappade ju mobben i toan idag också. Lyckades bra där. Check! Skulle böja mig fram typ ner o ta upp en sak från hyllan som fanns längst ner, åsså hade jag telen i bakfickan, så bah plopp så föll den ner o jag hörde ett plask. HELVETE KUK ARSEL.. dök ner m handen iaf å plocka upp den.. jag vetinte men tror det inte går att snacka i den nånting. Både pappa å mamma har ringt o sådär men ringsignalen kmr ju fram men sen inge röster när man svarar, helt dött.. så den pajjade kanske lite snyggt nurå. men allt annat verkar va som den ska. Den e ju ful å seg o lite trasig på baksidan så vetinte om de e dags o hämta ut en ny kanske. Inte så kul om man inte kan ringa dessutom.. Får se om den bättrar på sig tills imon.. 

Lång text.. enjoy..

RSS 2.0