PICTURE #2


Allena

Godkväll !
Idag har bergqvist sysselsatt sig med att hosta sönder sitt bröst känns det som, å snart lossnar väl en pinne från revbenen också..
Denna hosta har ekuperat min kropp så det är sinnes alltså! Lever dessutom på torra tabletter också, som i hopp ska ge någon slags nytta å få mig frisk, men tycker inte det händer så mycket.. så nu får jag ta den långa väntan se om det går över snart, ändå inne på andra veckan nu.. I helgen ska jag ju på middag/utgång med tjejerna, plus på bio o allt sånt där.
Trodde jag skulle få träna fys på torsdagen också, men det ser ju inte så givande ut.. fuckk..
Imorgon ska jag o pappa åka ut till Berga å kolla på en gullig liten stuga, med stor tomt, se om det faller oss i smaken. Far min är ju ute efter ett enkelt sommarställe där vi och han kan utnyttja våra lediga dagar! Storsjön ligger där bredvid också..
Annars? suttit och lekt mattegeni med lillen också (lillbror).. ställde man upp och visa sin fingerfärdiga talang! Decimaltal var det denna gång! Gick galant må ni tro!
Nu ska jag alldeles snart lägga mig. Fördriver nätterna framför datorn, vilket dock inte är så smidigt när jag e sjuk. Då ska man vila och sova............... men snart så, är det dags! :)

Bilder från dagen


Fullproppad måndag minsann

Godkväll!
Idag gick jag upp runt en sisådär 9;30, klädde på mig, tog en runda in till toaletten för uppfräschning, och sedan satt jag mig vid köksbordet med en välgjord frukost o läste igenom dagens arbetarblad. Lika ointressant somvanligt. Bara horoskopen som är underhållande haha!
Såhär stod det i dagens "mycket verkar nu kunna gå din väg - under förutsättning att du inte själv motverkar de goda planetariska impulserna"
Efter det var det nästan dags för en tripp till sjukgymnasten, som visade sig vara en väldigt rolig prick. Snubben hade humor och var lättsam att snacka med. Jag menar vissa man kommer till kan vara så tvär att man knappt vågar öppna käften... Men det gick bra! Fick gå på ett sånt där band, så han såg hur mina hälsenor arbetade. Mycket bra fick jag höra, och knät var fullt frisk, men vissa delar ska jag arbeta mer med, så det blir ännu mer stabilare inför innebandysäsongen. Balansbräda och utfallssteg varannan dag, ska jag sätta igång med bums!
Efter besöket på sjukan, träffade jag upp Empa. Vi gick till resecentrum för ett en tripp in till Gävle. Följde med henne till sjukan för en spruta hon skulle ta och sedan tog vi en runda in på nian, provade lite plagg och sedan satte vi oss ned för en cola i väntan på bussen. Kom hem till viken igen, gick till arbetsförmedlingen för lite papper som skulle in, o sedan raka spåret till Jensas för en pizza och kebab!
Mycket prat och chill, tills vi kände att det var dags att röra sig. In på apoteket för att hämta ut/köpa medicin till lilla mig och min underbara förkylning. Dagen slutade med en cola i handen, satt oss en stund vid parken och sedan gick vi mot hennes buss, och sa farväl.. ;)

Slutsatsen av dagen har vart kanon!. Nu sitter jag med en fanta och ska åka med mor min o hämta lillbror från träning. Slänger in några bilder senare. Ciao!

Snubblar in igen..

Godkväll!
Ska försöka anstränga mig någorlunda med den här bloggen. Kanske inte uppdatera varje dag, men titt som tätt, och försöka slänga in en hel del bilder. Använder Instagram flitigt så där finns det alternativ. Ska försöka börja använda min kamera mer också. Gå ut lite i naturen/ta med den när jag ska bort osv.. den tar grymma bilder!
Annars? Livet leker just nu. För ett par månader sen kändes det absolut inte så. Men jobbet flyter på, relationer byggs upp, umgänge, sommar, träning!
Har även börjat fundera på om jag möjligtvis kanske kanske kanske, ska gå högskola om ngt år elr två. Är rätt inställd på idrottsvetenskap, och professionell skribent.. men jag vetinte. Kan bli så.. det låter intressant... Men vi får se hur livet bär av nu med jobb, flytt och läget si sådär.. Är ju sjukt intresserad av att läsa till mig ngt språk också.. Det snurrar bra i skallen, men jag tkr det är kul! får se hur parat jag känner mig senare :) Innebandyfysen drar igång nu nästa vecka också, sjukt peppad och glad!, o förr eller senare drar vi igång inomhus! Kan inte bli bättre!
På tal om mkt nu, 26 juni fyller jag 20 också!. :D den här sommaren kmr bli fylld med resor, äventyr, fest, solsken, glädje etc!
Hoho, imorgon ska jag till sjukgymnasten o kolla upp mitt gruvliga knä som inte vill ge nytta!! Elr så farligt är det inte, men innan innebandyn drar igång måste jag ha fått hjälp, å träningstips så det inte svullnar upp hela j*vla tiden! Efter sjukgymnasten ska jag till gävle med en vän som ska ta spruta.. å sen måste jag till apoteket! Blir nog en graciös fika på det med! Bonsoir! :D

Instagram perspektiv

Instagram; sophie bergqvist

RSS 2.0