Jag saknar dig mindre och mindre

Börjat lyssnat mkt på svensk musik som tusan. Melissa Horn, Winnerbäck, Kent osv.. så skönt att lyssna på. Grym musik verkligen.
Igår hängde jag m Empa hela dagen. Började m en kebab/pizza lunch på Mias, satt o pratade ett bra tag därefter m två koppar kaffe som avslutning. Därefter tänkte vi ta en spontanbio, gå på den bio som gick just den timmen, men drog oss åt Napoleon istället som ligger där bredvid. Tog en spontanefterätt istället, Brownie m glass/grädde Pepsi o cappuccino på de. Satt även där en bra stund o snacka om livet. Tur det finns sånna stunder!
Idag ska jag möblera lite i rummet. Eftersom renoveringen i toan e klar, o rummet mitt har ju blivit en aning annorlunda. Haft 2 dörrar, nu dessvärre bara 1.. Åt fel håll dessutom haha.. men men de ska väl lösa sig dedär också. Men så jag har en helvägg nu där ena dörren va, så tänkte trixa lite å se vad resultatet blir. Ska även åka å händla en sväng m mor framöver, å kanske ta en promme. Får se vad som hinns med. Ska även passa på att tacka vädret för det glada humöret man är på i stort sett hela tin! Pyss!

Now you just somebody that I used to know..

Det var inte igår.. inte i förrgår heller. Det var alldeles för länge sedan! Har inte haft sugen alls till att skriva. Men nu börjar våren slingra in (även fast vi vakna m snö i morse), å man blir piggare o gladare för var dag!
Praktiken går bra för mig också. Dollar är ett riktigt kap, trevliga människor o härlig stämning. Jag trivs. Min vardag har blivit mer social, o ett nytt kapitel har börjat!
Idag är jag dessvärre hemma.. kmr va hemma idag o imon pga mitt knä som e helt uppsvullet o blått. På måndag har jag tid hos sjukgymnasten i alla fall som ska kolla upp å klargöra vad som inte står rätt till. Min måndag idag består av film o dator. ciao

RSS 2.0